FAQ's oz. pogosta vprašanja

V primeru, da nismo odgovorili na katero izmed vaših vprašanj, nam pišite na info@razvajanja.si in vam bomo z veseljem odgovorili v najkrajšem možnem času.

Kdaj lahko pričakujem prejeti naročeni darilni bon?

Darilni bon bo Pošta Slovenije v obliki priporočene pošiljke dostavila predvidoma naslednji delovni dan, najkasneje v 2-3 delovnih dneh.

Ali so darilni boni naslovljeni z imenom in priimkom?

Vsi naši darilni boni so prenosljivi in niso naslovljeni z imenom in priimkom na točno določeno osebo. Tako jih lahko brez skrbi podarite znancem in prijateljem.

Kako kupiti določeno razvajanje?

Nakup lahko izvedete na dva načina. Kot registriran uporabnik ali s pomočjo hitrega nakupa, kjer nam posredujete le osnovne kontaktne podatke, da vam lahko darilni bon za nakupljeno razvajanje dostavimo. Dve izmed prednosti načina z registracijo, sta možnost pregleda zgodovine vseh naročil in možnost sledenju obdelave vašega naročila. Registriran uporabnik lahko postanete tako, da na prvi strani izberete povezavo "Ustvarite si račun" ali povezavo "Moj račun" in izpolnite potrebne podatke. Prav tako pa se lahko registrirate ob samem nakupu razvajanj, kjer v košarici izberete možnost "Ustvari račun".

Kako lahko najdem razvajanje?

Razvajanje po meri lahko najdete na več načinov. Uporabite lahko kategorije glavnega menija, lahko kliknete na grafični del kategorij osrednjega dela prve strani ali pa uporabite iskalnik razvajanj, ki se nahaja v zgornjem delu prve strani.

V kolikšnem času je potrebno bon izkoristiti in je možno podaljšati?

Veljavnost darilnega bona je označena na vsakem posameznem darilnem bonu in velja praviloma 6 mesecev od nakupa razvajanja. Podaljševanje veljavnosti darilnega bona ni mogoče.

Prednosti za kupce darilnih bonov

Obiskovalcem spletne trgovine nudimo širok izbor paketov razvajanj in romantičnih doživetij pri različnih ponudnikih v vseh slovenskih regijah. Razvajanja željni posamezniki, želijo sebi ali dragim podariti trenutek zase, zato jim na razvajanja.si nudimo najboljši izbor razvajanj iz celotne Slovenije.