Wellness Orhidelia

Wellness Orhidelia spa & wellness

Prispevek

JE SVET. IN JE DRUGAČEN SVET.

Wellness Orhidelia že desetletje navdušuje z zunanjimi in notranjimi bazeni, ki vas razvajajo na vse možne načine. Leta 2020 so že enajstič zaporedno zmagali na tekmovanju Naj wellness v Sloveniji.

 

Wellness Orhidelia je pred več kot desetletjem odprl svoja mogočna vrata v svet termalnih užitkov, v svet, kjer se v simbiozo združita narava in arhitektura, in svet, kjer so na prvem mestu ljudje in naše dobro počutje.

S ponosom in veseljem vsakemu gostu ponudijo razsežnosti povsem drugačnega sveta in predvsem popolnega notranjega miru, ki ga pričarata moč vijoličaste barve in vonj okoliških borovcev.

VIJOLIČASTA OMAMA

Ko se v harmonijo zmešata rdeča in modra barva, nastane vijoličasta. Če je rdeča energija, modra pa duhovnost, kaj je potem vijoličasta? Ravnovesje čustev in uma. Poiščite košček sebe in zbistrite misli med potovanjem po zasanjanih, čutnih in najbolj unikatnih kotičkih vašega uma. Sami, z boljšo polovico ali z najbolj pristnimi prijatelji.

PREPUSTITE SE TOKU TERMALNIH UŽITKOV

Wellness Orhidelia se ponaša z zunanjimi in notranjimi bazeni, ki vas razvajajo na vse možne načine. Začutite moč gejzirjev ali tok počasne reke, ki vas popelje mimo magične svetlobne jame. Malo naprej se potopite in prepustite čarobnemu občutku podvodne glasbe. Prepustite se moči masažnih ležalnikov ob požirku lokalnega vina v vodnem baru Amita.

SAVNE ZA VSE ČUTE

Za še več intime in sprostitve pa se podajte v vsemogočno leseno pravljico, kjer se bo vaše telo predalo toplotnim učinkom številnih tematskih savn. Občutite svobodo telesa na posebni nudistični terasi ali pa poskusite, kako je ležati na oblaku. Posebna soba z vodnimi posteljami vas bo odpeljala v najvišje kotičke vašega uma.

KJER OSEBNOSTNA RAST POSTANE STRAST

V Wellnessu Orhidelia prevladuje intima misli in čutnih doživetij. Naša želja je, da vas odnese daleč stran od vsakodnevnih obveznosti in opravil. Želimo si, da se vsaj za kratek čas približate sebi. Tako gostom ponujamo več kot le razvajanje in poleg številnih tretmajev izvajamo posebne selfness programe, s ciljem dolgoročne vzpostavitve ravnovesja na telesni in duhovni ravni.

 

Naroči svoj darilni bon še danes tukaj.