ORTENIA, Apartmaji v naravi

ORTENIA, Apartmaji v naravi

Prispevek

ŠEST ZVEZDIC NARAVE. 

DESIGN & LUKSUZ V NARAVI

V čudovitem okolju z zlatim znakom nagrajene Slovenske turistične destinacije, pod okriljem gradu Podčetrtek, se v objemu narave, skriva prečudoviti kompleks Ortenia. Luksuzno in dizajnersko oblikovani apartmaji, ter notranja oprema, izdelani iz naravnih in ekoloških materialov, omogočajo nepozabno doživetje in občutje. Razvajanje v trajnostno naravnanem okolju, kjer se prestiž zlije z naravo v skladno in popolno celoto.

NEPOZABNA DOŽIVETJA

Resort Ortenia je umeščen v čudovito naravno okolje, ki omogoča gostom številne in nepozabne izlete in doživetja. Obisk samostana in čokoladnice, pogled na številčno srnjad, potepanje po Kozjanskem parku, razvajanje v najboljšem wellness centru v tem delu Evrope in še mnogo več.

TRAJNOSTNO NARAVNANI IN VEČKRAT NAGRAJENI

DIZAJN APARTMAJI

DIZAJN Celoten resort je arhitekturno in dizajnersko dovršen, izdelan iz pretežno ekoloških materialov. Posebna pozornost je namenjena notranji opremi in dodatkom, ki so ustvarjeni iz naravnih materialov iz bližnje okolice in so delo priznanih oblikovalcev in umetnikov.

TRAJNOST Celostna in trajnostna naravnanost, je posledica uporabe naravnih in ekoloških materialov, ki izvirajo pretežno iz bližnje okolice. Skrbno načrtovana umeščenost v čudovito naravno okolje, omogoča skladno in popolno zlitje z naravo.

OPREMA V APARTMAJIH

Unikatno zasnovani apartmaji za dve osebi, ki s svojo skrbno izbrano, ekološko in dizajnersko notranjo opremo, omogočajo sproščeno počutje. V apartmajih se nahaja opremljena kuhinja, spalnica, sanitarni prostor, stekleni tuš, bivalni prostor, čudovita terasa, vse skupaj pa dopolnjujejo skrbno izbrani detajli iz naravnih materialov.

TRAJNOSTNO BIVANJE

Prvi ekološki apartmaji v Sloveniji, zasnovani na principih inovativne trajnostne gradnje.

ECO DIZAJN

Arhitekturno in dizajnersko dovršeni apartmaji, izdelani iz ekoloških materialov iz bližnje okolice.

NOTRANJI DIZAJN

Posebna pozornost je namenjena notranji opremi in dodatkom, ki so delo priznanih oblikovalcev in umetnikov.

Naroči svoj darilni bon še danes.