Darilni boni Razvajanja.si so ta hip najbolj priljubljen način obdarovanja pri nas. Zakaj bi zapravljali dragocen čas v nakupovalnih centrih in se obremenjevali z vprašanjem kaj podariti svojim najdražjim, prijateljem, znancem ali tudi poslovnim partnerjem ob osebnih praznikih, poroki, ostalih jubilejih in praznikih?!

Preberi vse

Razvajamo sebe in tiste, ki jih imamo radi na nešteto načinov – ali pa smo nesrečni in se ne počutimo dobro. Večerja ob soju sveč in kozarcu vina; večer ob dišečih svečah in vročem čaju; piknik ob sončnem dnevu; masaža vratu ob poslušanju priljubljene glasbe. To so udobja, ki jih potrebujemo, saj živimo hitro in stresno v tem brezčutnem svetu.

SPA se ne razlikuje od vsakodnevne osebne nege; spa le popelje razvajanje na stopnjo višje. In spa razvaja z razlogom – da pomaga posamezniku doseči fizično in čustveno stanje maksimalnega udobja in lagodja. Načrtovanje in podajanje vrhunskih spa storitev zahtevajo strokovnost, empatijo in pikolovsko nego, ker smo nervozna, pozorna, inteligentna  in na stres občutljiva bitja.

Končni rezultat razvajanja je pomiriti stresno psihično stanje v katerem  smo se znašli in s tem pomiriti in združiti telo in duha. Ko je telo sproščeno in spočito, se zdravi. Ko odklopimo misli, sproščamo telo. SPA zdravi.

Preberi vse

Uskladitev življenja ne pomeni le biti organiziran ali pozitiven, najti čas za prijatelje in družino. Naučiti se razvajati in poskrbeti zase je ključnega pomena za dobro počutje in k razvajanju se lahko zatečete pri pogosti izpostavljenosti stresu ali ko enostavno potrebujete le oddih. Poiskati čas za počitek in razvajanje je ključnega pomena za naše zdravje in v veliki meri nam to pomaga obdržati pozitivno razpoloženje.

Za razvajanje nam ni potrebno plačati velikih zneskov. Včasih je že nekaj enostavnih aktivnosti dovolj, da si popravimo razpoloženje, se hitro poberemo po razočaranju ali pa si olajšamo pot skozi serijo izzivov, ki so pred nami. Če se naučimo poskrbeti zase, se počutimo bolje, navzven in od znotraj. Potrebujete idejo za razvajanje? Naj vam predstavimo le nekaj izmed možnih razvajanj, ki vam lahko pomagajo do novih moči in boljšega počutja.

Razvajanje #1: Privoščite si penečo kopel

Prižgite si kakšno dišečo svečo, nastavite umirjeno glasbo in vlijte nekaj kapljic naravnega eteričnega olja v kad ter si privoščite dolgo penečo kopel. Peneča kopel vas bo zelo sprostila in dala zdrav videz vaši koži. Je popolno razvajanje za zaključek napornega in stresnega dneva in počutili se boste bistveno bolj sveži in pripravljeni na nove cilje, ki so pred vami.

Razvajanje #2: Privoščite si masažo

Razvajanje #3: Privoščite si nego obraza

Razvajanje #4: Privoščite si pedikuro

Razvajanje #5: Odpravite se v telovadnico

Razvajanje je ključnega pomena pri odpravi stresa, vzdrževanju pozitivnega počutja in ohranjanju zdravja. Ko se naučite »pobegniti« iz napornega vsakdana k vaši priljubljeni metodi razvajanja, bosta vaše počutje in videz zagotovo boljša.

Preberi vse